Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"confectionery art"'
Autor:
Hryszko, Rafał
Publikováno v:
Prace Historyczne / History Notebooks. 149(2):369-389
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1130998
Autor:
Rafał Hryszko
“De artificio zuchari” – the chapter on confectionery art in Lumen apothecariorum by Quirico de Augustis from 1492 For a better understanding of old confectionery it is necessary to turn to pharmaceutical sources. The book by the Piedmontese ph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff12eed408ae28408f4e758ef54e1955
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/302162
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/302162
Autor:
Hryszko, Rafał
Publikováno v:
History Notebooks / Prace Historyczne; 2022, Vol. 149 Issue 4, p617-646, 30p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Тема вÑпÑÑкной квалиÑикаÑионной ÑабоÑÑ: «Ðеб-пÑиложение âÐÑганайзеÑ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7e0d7c98b7b718da0b4705608cb8dda6
Autor:
Scaparone, Sarah
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. 2023Suppliment, p3-8. 5p.
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. 2024Suppliment, p3-5. 3p.
Autor:
HINES, AIMEE
Publikováno v:
American Cake Decorating Magazine; May/Jun2022, Issue 438, p62-65, 4p, 16 Color Photographs
Autor:
Rafał Hryszko
Publikováno v:
Prace Historyczne, Vol 2022, Iss 4, Pp 617-646 (2023)
Incipit tertia decima que est de artificio zuchari – the chapter on confectionery art in Quirico de Augustis’ Lumen apothecariorum from 1492 and its role in research on the origins of confectionery The article is a commentary on the Chapter 13
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3afe7b8b3bc442098713bbbfe05efd5f
Autor:
Rafał Hryszko
Publikováno v:
Prace Historyczne, Vol 2022, Iss 2, Pp 369-389 (2022)
“De artificio zuchari” – the chapter on confectionery art in Lumen apothecariorum by Quirico de Augustis from 1492 For a better understanding of old confectionery it is necessary to turn to pharmaceutical sources. The book by the Piedmonte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a35650d01cd14222bf8e6e927b43abcf