Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"concentration technology"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 225-231 (2023)
This paper expounded the characteristics of concentrated fruit juice, and the advantages, disadvantages and optimization of common concentrated technologies, summarized the research status of fermented fruit wine with concentrated fruit juice as raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d62c28a7be8046c2a6c2044f7f0d6820
Elementary school math lessons are based on what children learned in previous courses when teaching numbers to 100. New pedagogical technologies and teaching aids have been used to explain this topic to children. Keywords: numbering, arithmetic, conc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9fe3037fab0cb5045ee1fe60029794e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Интернет-журнал Науковедение.
Изучена возможность использования сапонинов корней культивированной в условиях Приморского края мыльнянки (Saponaria officinalis L.) в качестве в
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
The behaviour of falling-film freeze concentration of coffee extract was studied through determining the solute inclusion in the ice produced in a single-plate freeze concentrator. The effect of the initial coffee mass fraction of the extract, the av
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::18019324fb3311938d3fefafcf62d224
https://hdl.handle.net/2117/87043
https://hdl.handle.net/2117/87043
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.