Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"concentrated skim milk"'
Autor:
Joseph F. Kayihura
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e24046- (2024)
This study was conducted to establish an understanding of how milk concentration modulates the rennet curd structure. Rennet-induced gelation and renneting under slow acidification achieved using glucono-δ-lactone (GDL) and structural properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/029d985586a44b9488edc9f0277fd2e5
Autor:
Joseph Dumpler, Carmen I. Moraru
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8765-8781 (2022)
ABSTRACT: Microwave vacuum drying (MVD) of concentrated skim milk and its resulting powder properties have been studied to a very limited extent. To explore the potential of this technology for the manufacture of milk powder, MVD of concentrated skim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21c80dc06d4a476683a595f105a6e1a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.