Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"compound of trace elements"'
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Birgit Dusemund, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Montserrat Anguita, Matteo L. Innocenti, Jaume Galobarts i Cots, Jordi Ortuño, Daniel Pagés Plaza
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Following a request from the European Commission, the Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP) was asked to deliver a scientific opinion on the efficacy of ferrous lysinate sulfate (Plexomin® L‐Fe) for al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc989471d9fc451e8751cb500e65d755
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 11, Iss 1 (2013)
The additive hydroxy-analogue of selenomethionine consists of synthetic R,S-2-hydroxy-4-methylselenobutanoic acid (HMSeBA) and is intended to be used as a source of the essential trace element selenium for all animal species/categories. Based on data
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4628286778874409a740c7639c4cbb06
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 11, Iss 1 (2013)
The additive methionine-zinc, technically pure (Met-Zinc) is zinc chelated with methionine in a molar ratio 1:2. It is intended to be used as a source of the amino acid in ruminants, and as compound of trace element for all species. The additive is s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/442ab5a104f746a788b63f887ee8598e
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 10, Iss 7 (2012)
The additive Selemax consists of selenium-containing inactivated yeast (Saccharomyces cerevisiae NCYC R646), enriched during the fermentation process with organic selenocompounds, and is intended to be used as a nutritional additive, providing a sour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/574ef12fd7de4ec6adfeb3b50908315e
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 7, Iss 4, Pp n/a-n/a (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/488fdd9331c54228b32b075a7e1061db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.