Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"composition of flour"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 36-43 (2022)
The article discusses and studies new varieties of triticale, studied flour from new varieties of triticale for further use in flour confectionery. According to the data obtained, it is important to note that the chemical composition of triticale flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f24f38a815b6410baa22459d191fa249
Меренкова Светлана Павловна, кандидат ветеринарных наук, доцент кафедры «Пищевые и биотехнологии», Южно-Уральский государственный уни
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::f48c8d462573c818492cd2b7076fb257
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41026
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.