Zobrazeno 1 - 10
of 1 237
pro vyhledávání: '"composition of antioxidants"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ibrahim Iklimah Bandi, Abubakar Ibrahim, Ibrahim Shehu, Adiya Zainab Sarkin Gobir, Buhari Hafsat Bature, Shehu Samira Rara
Publikováno v:
Journal of Tropical Pharmacy and Chemistry, Vol 8, Iss 1 (2024)
Citrus paradise is a largely consumed fruit for nutrition and medicinal importance. This study was conducted to evaluate the phytochemicals, proximate, and antioxidants contents of Italian Citrus paradisi fruits. The phytochemicals screening and prox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b02f0158e2242d4a5075aec517e9d54
Autor:
Attia, Fatma Al-Zahra K.1 fatma.attia@aun.edu.eg, EL-Sallami, Ismail H.1, Ibrahim, Omer H. M.1,2
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 2023, Vol. 54 Issue 1, p85-101. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Abstract The current study was conducted to evaluate egg quality, egg yolk fatty acids, health-related indices and antioxidants from laying hens' eggs fed different combined vegetable by-products, rich in fatty acids and antioxidants. One hundred twe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72b07116c30744b4a32f2e2cd63f98cf
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2018 240:1055-1062
Autor:
Vlaicu, Petru Alexandru1 (AUTHOR) alexandru.vlaicu@outlook.com, Panaite, Tatiana Dumitra1 (AUTHOR), Turcu, Raluca Paula1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/19/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Physicochemical composition and antioxidants of buriti (Mauritia flexuosa Linn. F.) – pulp and sweet
Publikováno v:
Journal of Bioenergy and Food Science, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Buriti pulp has an elevated nutritional value and commercial potential, mainly because of its significant amounts of bioactive compounds. The objective of this research was to evaluate the physicochemical characteristics, the antioxidant capacity, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deb8c7e2abb845d096d5ef1036df48c7
Publikováno v:
مجلة علوم ذي قار, Vol 8, Iss 1 (2021)
Antioxidant activity of total glucosides contents of the extract of Lepidium sativum and Lepidium aucheri leaves was determined using free radical scavenging activity 2,2-Diphenyl-1-Picrylhydrazyle (DPPH) by adding different concentrations of glycosi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6b1d1206da94b78afe6773245a9229e