Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"composite bread"'
Autor:
Guoqiang Zhang, Ziqian Li
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Melon seed oil cake (MSOC), as the secondary by-product from melon seed oil pressing process, has high potential nutritional value. The aim of this study was to assess the effect of incorporating MSOC as wheat flour substitute and its partic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c65e9171021b44489e22f3bd04c86716
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2862 (2024)
Fava beans, renowned for their nutritional value and sustainable cultivation, are pivotal in various food applications. This study examined the implications of varying the particle size on the functional, physicochemical, and in vitro digestibility p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b5c0e0b01fb4893a00296856223a77a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4221 (2023)
A Sorghum flour (SF) is a leading and prominent food source for humans in African countries. Recently extensive studies have been conducted on Sorghum bread (SB) or sorghum composite bread (SCB), covering various aspects. However, there are many tech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adfde26ad7654e8faff137b7bf518114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3921 (2022)
The commercial production of soy milk renders a large quantity of wet soybean by-product (SMB), which is typically dumped, incinerated, or partially used as animal fodder. This wet SMB has a high moisture content that is rich in nutritional and biolo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fdc7ea7dd054f14bd10972bf3bde7f1
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 1051 (2022)
Partial substitution of wheat flour with orange-fleshed sweet potato (OFSP) purée in bread can increase vitamin A intake among consumers. The study investigated the influence of wheat flour substitution with 20–50% of OFSP purée on proximate comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de4586a121b249a8b92cf48220429ef6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.