Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"compliance with procedures"'
Publikováno v:
International Journal of Occupational Medicine and Environmental Health, Vol 26, Iss 3, Pp 423-429 (2013)
Introduction: To minimize the risk of cross-infection between the patient and the medical staff, it is necessary to use individual protective measures such as gloves. According to the recommendations of the Centers for Disease Control and Prevention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3acd6f6905c1406ca61d8a41e4a7a718
Publikováno v:
International Journal of Occupational Medicine and Environmental Health, Vol 26, Iss 2, Pp 257-264 (2013)
Objectives: The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) as well as the World Health Organization (WHO) state that adequate hand hygiene maintained by medical personnel is an indispensable prerequisite for controlling nosocomial infections. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d83af9f53ff7452da2c43c96043bb174
Publikováno v:
International Journal of Occupational Medicine and Environmental Health, Vol 26, Iss 1, Pp 113-121 (2013)
Introduction: According to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) as well as the World Health Organization (WHO) recommendations, medical staff are obliged to decontaminate the skin of the hands before every single patient contact. Mate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bfd674c407b4b36b7861f2d2bebf28a
Autor:
Pacholewicz, Ewa, Sura Barus, Sri Aika, Swart, Arno, Havelaar, Arie H., Lipman, Len J A, Luning, Pieternel A., LS IRAS VPH MBR (microbiol.risico sch.), LS IRAS VPH VV (veterinaire volksgezh.), dIRAS RA-I&I RA
Publikováno v:
Food Control, 68, 367-378
Food Control, 68, 367. Elsevier BV
Food Control 68 (2016)
Food Control, 68, 367. Elsevier BV
Food Control 68 (2016)
Campylobacter remains the most commonly reported zoonotic agent worldwide. Reducing the concentration of Campylobacter on chicken meat is seen as the most efficient strategy to diminish the number of human campylobacteriosis cases. Analysis of risk f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3dfd9382d4c3f2c1dcbe1e5589037f8a
https://research.wur.nl/en/publications/influence-of-food-handlers-compliance-with-procedures-of-poultry-
https://research.wur.nl/en/publications/influence-of-food-handlers-compliance-with-procedures-of-poultry-
Publikováno v:
International Journal of Occupational Medicine and Environmental Health, Vol 26, Iss 3, Pp 423-429 (2013)
Introduction: To minimize the risk of cross-infection between the patient and the medical staff, it is necessary to use individual protective measures such as gloves. According to the recommendations of the Centers for Disease Control and Prevention
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.