Zobrazeno 1 - 10
of 1 510
pro vyhledávání: '"common thyme"'
Autor:
Kosakowska, Olga1 (AUTHOR) olga_kosakowska@sggw.edu.pl, Węglarz, Zenon1 (AUTHOR) zenon_weglarz@sggw.edu.pl, Styczyńska, Sylwia1 (AUTHOR) sylwia_styczynska@sggw.edu.pl, Synowiec, Alicja2 (AUTHOR) alicja_synowiec@sggw.edu.pl, Gniewosz, Małgorzata2 (AUTHOR) malgorzata_gniewosz@sggw.edu.pl, Bączek, Katarzyna1 (AUTHOR) katarzyna_baczek@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4617. 17p.
Autor:
Olga Kosakowska, Zenon Węglarz, Sylwia Styczyńska, Alicja Synowiec, Małgorzata Gniewosz, Katarzyna Bączek
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 19, p 4617 (2024)
The aim of this study was to determine the activity of common thyme (Thymus vulgare L.), Greek oregano (Origanum vulgare L. ssp. hirtum), and common oregano (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) essential oils (EOs) against selected phytopathogenic micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e752674f12c47d4b3ceadcc71c6ec04
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 122, p 01005 (2024)
Common thyme (Thymus serpyllum L.) and summer savory (Satureja hortensis L.) are a plants belonging to the Lamiaceae family. Their essential oils widely used in different foods as flavorings and preservatives agents. The surface tension of black tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efdd4d0b046948d88f57acc31d66a3f3
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 2, p 197 (2021)
Common thyme (Thymus vulgaris L., Lamiaceae) is regarded as one of the most important aromatic plant used both as a spice and medicine. The aim of this work was to investigate the yield and quality of common thyme grown for a fresh herb, cultivated i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f0a21f3abef4c39b43368a8ee74a8da
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 32, p 03019 (2021)
According to the Federal Law of August 3, 2018 No. 280-FZ organic agriculture is referred to as total economic activity that enables the development of ways, methods and technologies that promote favorable state of the environment and improve human h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f672ef8de264483a8d9a683eecba3369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 2, p 329 (2021)
This experiment was designed to determine the effect of spent mushroom substrate, farmyard manure, and mineral fertilization with nitrogen, phosphorus, and potassium on the yield and quality of raw material obtained from two cultivars (“Słoneczko
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab410a4145424686bf8834682c687c85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.