Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"commercial foodstuffs"'
Autor:
Caijiao Yang, Guowei Zhong, Song Zhou, Yingqi Guo, Daodong Pan, Sha Wang, Qianqian Liu, Qiang Xia, Zhendong Cai
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Identification of meat authenticity is a matter of increasing concerns due to religious, economical, legal, and public health reasons. However, little is known about the inspection of eight meat species in one tube reaction due to technological chall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/735ffc5482794e49b387360bb516e787
Autor:
Song Zhou, Guowei Zhong, Hanxiao Zhou, Xiaoxia Zhang, Xiaoqun Zeng, Zhen Wu, Daodong Pan, Jun He, Zhendong Cai, Qianqian Liu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Frequent meat frauds have become a global issue because adulteration risks the food safety, breaches market rules, and even threatens public health. Multiplex PCR is considered to be a simple, fast, and inexpensive technique that can be applied for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/962f82c584de416dbd809ba588cc0de0
Autor:
Zhendong Cai, Guowei Zhong, Qianqian Liu, Xingqiao Yang, Xiaoxia Zhang, Song Zhou, Xiaoqun Zeng, Zhen Wu, Daodong Pan
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Frequent meat frauds have aroused significant social attention. The aim of this study is to construct a two-tube hexaplex polymerase chain reaction (PCR) method offering accurate molecular authentication of twelve meat species in actual adulteration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50637c6470c448de8567b64677ee883c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.