Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"commercial food"'
Autor:
LIANG Yanru, CHEN Nuo, YANG Bowen, WANG Xiao, DING Jin, GUI Yanhua, QIU Huifang, HAO Lipeng, PAN Lifeng
Publikováno v:
Shanghai yufang yixue, Vol 35, Iss 4, Pp 374-379 (2023)
ObjectiveTo understand the serotype distribution and drug resistance of salmonella contaminated in commercially available food.MethodsSalmonella detection, including the serotypes, was conducted in food products sold in Pudong New Area from 2020
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e99df9a7f01e48e88d6506a7ea83ec86
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4493 (2023)
Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) (SB) is increasingly consumed worldwide as a food and food supplement. The remarkable richness in biologically active phytochemicals (polyphenols, carotenoids, sterols, vitamins) is responsible for its purporte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bd9e07d02824abd9f981314554f8137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgia Meineri, Alessia Candellone, Federica Dal Bello, Daniela Gastaldi, Claudio Medana, Pier Giorgio Peiretti
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 19, Iss 1, Pp 253-261 (2020)
The aim was to determine the absence of gluten in pet food samples marked as ‘grain-free’ and ‘gluten-free’ diets, to assess the reliability of manufacturer labelling of such products. A total of 15 diets labelled as grain- or gluten-free and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c500323d43da4203aea87aebf2212f4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages; Volume 9; Issue 3; Pages: 59
Kombucha is an acidic non-alcoholic fermented tea beverage that has surged in popularity over the past decade. A key driver of this popularity is the perception that kombucha contains microbes that contribute to gut health, a perception that is reinf