Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"commercial broiler"'
Autor:
Hai-ni Pao, Elizabeth L. Jackson, Tsang-sung Yang, Jyan-syung Tsai, Yi-ting Hwang, Watson H.T. Sung, Dirk U. Pfeiffer
Publikováno v:
One Health, Vol 19, Iss , Pp 100852- (2024)
Highly pathogenic avian influenza (HPAI) is an important zoonotic disease. The study aims to identify farmer behaviour types to inform the design of behaviour change programmes for mitigating the transmission of HPAI. Therefore, the study utilised mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/648a6406c2c04c949aca2fed8d15baf5
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 93, Iss 6 (2023)
A six-week experimental trial was conducted to evaluate the effect of feeding different levels of RDDGS in commercial broiler chicken on carcass traits, chemical composition, and fatty acid profile of meat. A total of 144 birds were divided into four
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab48fa2e1faa4ad4872eb7dfe86f0cd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 3, Pp 100274- (2022)
SUMMARY: Digestible lysine (dLys) requirements in broilers is heavily researched due to lysine's importance in diet formulation, body protein accretion, and dietary protein cost. As such, when novel broiler strains are established, it is important to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5c9539c433c4fcbafa413193da45873
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 1, Pp 101527- (2022)
ABSTRACT: Many studies have examined avian pathogenic Escherichia coli (APEC) from commercial broilers but few have examined isolates from native chickens. This study compared APEC isolates from commercial broilers and native chickens in regard to th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8db299db4b14d8085ce0b3219ac9baf
In Vitro Protein Digestion of Cooked Spent Commercial Laying Hen and Commercial Broilers Breast Meat
Autor:
Thanatorn Trithavisup, Pornnicha Sanpinit, Sakhiran Sakulwech, Annop Klamchuen, Yuwares Malila
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1853 (2022)
Chicken meat from spent laying hens (SHs) has been considered as nutritive as the meat of commercial broilers (CBs) based on chemical composition. High insoluble collagen in SH meat might reduce protein digestibility and bio-accessibility compared to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c8968e2fe68416aad1fdf340362e39a
Autor:
Belkasmi, Sakhia F. Z., Fellahi, Siham, Umar, Sajid, Delpont, Mattias, Delverdier, Maxence, Lucas, Marie-Noëlle, Bleuart, Céline, Kichou, Faouzi, Nassik, Saâdia, Guerin, Jean-Luc, Fihri, Ouafaa Fassi, Ducatez, Mariette F., El Houadfi, Mohammed
Publikováno v:
Avian Diseases, 2017 Dec 01. 61(4), 466-471.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26432090