Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"colour of honey"'
Autor:
Matej Pospiech, Zdeňka Javůrková, Pavel Hrabec, Helena Čížková, Dalibor Titěra, Pavel Štarha, Simona Ljasovská, Vojtěch Kružík, Tereza Podskalská, Josef Bednář, Pavla Kundríková Burešová, Bohuslava Tremlová
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 11, p 4989 (2021)
Geographical and botanical origin of honeys can be characterized on the basis of physico-chemical composition, sensory properties and on the basis of melissopalynological analysis. No comprehensive description of the characteristics of Czech honey ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0c87f61a1c6487ca556de267b246075
Autor:
Zlatin ZLATEV, Veselina NEDEVA
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 18, Iss 2, Pp 305-308 (2017)
At the current level of science and technology is used semi-automatic measurement of body parts of the bees, yielding images taken with a reference object via a camera or a scanner and then perform measurement by software using a pointing device. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b448378073d4ad98934cfd6cec48266
Autor:
Andreja KANDOLF BOROVŠAK, Nives OGRINC, Nataša LILEK, Boštjan NOČ, Janko BOŽIČ, Mojca KOROŠEC
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica, Vol 106, Iss 1 (2015)
For the natural development of bee colonies, there is the need for appropriate nutrition. Lack of natural honey flow must be supplemented by feeding bee colonies with sugar syrups or candy paste. This supplementary feeding encourages brood breeding a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/261cce291ddf4a0ea38d1fc4d894686b
Autor:
Simona Ljasovská, Bohuslava Tremlová, Zdeňka Javůrková, Helena Čížková, Pavel Hrabec, Dalibor Titěra, Tereza Podskalská, Matej Pospiech, Pavel Starha, Pavla Kundríková Burešová, Josef Bednář, Vojtěch Kružík
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 4989, p 4989 (2021)
Applied Sciences-Basel. 2021, vol. 11, issue 11, p. 1-17.
Applied Sciences
Volume 11
Issue 11
Applied Sciences-Basel. 2021, vol. 11, issue 11, p. 1-17.
Applied Sciences
Volume 11
Issue 11
Geographical and botanical origin of honeys can be characterized on the basis of physico-chemical composition, sensory properties and on the basis of melissopalynological analysis. No comprehensive description of the characteristics of Czech honey ha
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.