Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"colon delivery systems"'
Autor:
María de las Nieves Siles-Sánchez, Paula García-Ponsoda, Irene Fernandez-Jalao, Laura Jaime, Susana Santoyo
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 188 (2024)
Marjoram is a culinary herb that has been widely employed in folk medicine and presents a high content in phenolics. Thus, the aim of this project was to design formulations to encapsulate phenolic compounds from marjoram to allow their release in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6750e7de1ec14c05ad0d6f6939f5201d
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3657 (2022)
In this study, chitosan particles were used to encapsulate marjoram phenolic compounds as colon-specific drug-delivery systems. The microparticles were prepared by ionic gelation and spray-drying techniques and varying amounts of polymer and extract,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ff9026584e94b79a1d90ff8c98bd0e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 22; Pages: 3657
This article belongs to the Special Issue Polyphenols in Plant-Based Foods: Effects of Food Processing on Their Content, Bioaccessibility, Bioavailability, and Bioactivity.
In this study, chitosan particles were used to encapsulate marjoram phen
In this study, chitosan particles were used to encapsulate marjoram phen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.