Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"coliform count"'
Autor:
Ludovic-Toma Cziszter, Stelian Acatincăi, Florin Cristian Neciu, Radu Ionel Neamț, Daniela Elena Ilie, Liviu Ioan Costin, Dinu Gavojdian, Iulian Tripon
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 45, Iss 2, Pp 305-305 (2023)
The purpose of this study was to evaluate the effects of season of collection on the quantity, quality and hygienic properties of the raw milk delivered from one dairy farm. The studied traits were: bulk tank milk yield, chemical composition (fat, pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/138189a8f29240b2b654228ccbf4c969
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 37, Iss , Pp 12-22 (2021)
In the present study, the multi-component lactoperoxidase system (LPS) is used for improving milk safety and requires thiocyanate (SCN−) as a substrate for the generation of antimicrobial hypothiocyanite (OSCN−). The influence of four independent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48439f425448450da0306b6bba32d1ab
Autor:
Smita Kakati, Archana Talukdar, Razibuddin Ahmed Hazarika, Masuk Raquib, Saurabh Kumar Laskar, Girindra Kumar Saikia, Zakir Hussein
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 3, Pp 656-660 (2021)
Background and Aim: Milk is a highly perishable commodity, which is subjected to various types of contamination right from the farm level to the consumers' table. This study aimed to assess the quality of raw milk sold in and around Guwahati city bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7c38d835fef49428d6e7f347c4cb522
Publikováno v:
Environmental Disease, Vol 6, Iss 4, Pp 127-133 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e769966e73640a2868439b5866f9729
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Al-Bachir
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 9, Iss 0 (2020)
Eggs and their products such as desserts, confectioneries, bakery mixes, mayonnaise and many convenience foods have been implicated in food-borne disease outbreaks due to microorganism contamination. The effect of gamma irradiation on the presence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebadebe06d3848f3b96a295f15713837
Autor:
Ogbeibu, A. E., Erhirhi, A.V.
Publikováno v:
Tropical Freshwater Biology; Vol. 30 No. 1 (2021); 45-59
Water is said to be polluted when it is impaired by anthropogenic contaminants and natural phenomena. An assessment of the impact of effluent from the Effurun market abattoir and Eburu abattoir on the physico-chemical parameters of the Effurun River,
Autor:
V. Koohdar, B. Radmehr
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 6, Iss 1 (21) بهار, Pp 55-64 (2016)
Poultry meat is highly perishable and if not packaged and stored properly, it could get soiled easily. Using of natural coatings such as chitosan in the packaging material is among the approaches that could extend its shelf life. In this study, the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d6e4f2061fa451599bf6d417c2dd131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.