Zobrazeno 1 - 10
of 5 122
pro vyhledávání: '"cold-smoked salmon"'
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4391 (2023)
Cold-smoked salmon are ready-to-eat products that may support the growth of pathogenic Listeria monocytogenes during their long shelf-life. Consumption of such contaminated products can cause fatal listeriosis infections. Another challenge and potent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ca704c15f0a44a7b4bb141b9674a002
Autor:
Mousa, Abd El-Rady A.1 bdalradyMsy51@gmail.com
Publikováno v:
British Journal of Biology Studies. Jul-Dec2023, Vol. 3 Issue 2, p1-7. 7p.
Autor:
Xuan Nguyen, Ngoc Thanh, Daniel, Philippe, Pilard, Jean-François, Cariou, Ronan, Gigout, Frédérique, Leroi, Françoise
Publikováno v:
In Food Control July 2022 137
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Cold-smoked salmon is a ready-to-eat food product capable of supporting Listeria monocytogenes growth at refrigeration temperatures. While the FDA-approved antimicrobial nisin can be used to mitigate L. monocytogenes contamination, stresses associate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d637ca6a6586440a9f547113c344f52b
Autor:
Jérôme, Marc, Passerini, Delphine, Chevalier, Frédérique, Marchand, Laetitia, Leroi, Françoise, Macé, Sabrina
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2022 363
Autor:
Cripe, Jennifer1 jennifer.cripe@fda.hhs.gov, Losikoff, Mary1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Mar/Apr2021, Vol. 41 Issue 2, p184-194. 11p.