Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"cold soak"'
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science, Vol 24, Iss 1, Pp 389-403 (2024)
Elderberry fruit is available in the market and is becoming more popular. However, winemaking techniques are under-studied with this fruit. This study aimed to determine the impact of three processing methods on elderberry wine quality. The methods w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0257348b51364b6cbad826ad86e65eb6
Autor:
Sperotto, Gabriela a, Marçal, Ellen Nunes a, Campos, Fábio Martins a, b, de Souto, Valter Oliveira a, Comparin, Sheila Joviana c, Nogueira, Alessandro a, Lazzarotto, Marcelo a, d, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 4
Autor:
Yao, Xue-Chen a, b, Zhang, Hua-Lin a, b, Ma, Xin-Rui a, Xia, Nong-Yu a, b, Duan, Chang-Qing a, b, Yang, Wei-Ming c, Pan, Qiu-Hong a, b, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2024 436
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 5, Pp 103-108 (2023)
生物柴油低温过滤阻塞性能差是阻碍生物柴油发展的重要原因之一。为了加强生物柴油行业规范化,促进生物柴油产业健康发展,综述了生物柴油低温过滤阻塞性能的影响因素和评价方法,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66681cdefff5416aa2d1f6d96ee3cc53
Autor:
Yi-Lin Ge, Nong-Yu Xia, Ya-Chen Wang, Hua-Lin Zhang, Wei-Ming Yang, Chang-Qing Duan, Qiu-Hong Pan
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 14, p 3250 (2024)
The fermentation process has a significant impact on the aromatic profile of wines, particularly in relation to the difference in fermentation matrix caused by grape varieties. This study investigates the leaching and evolution patterns of aroma comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a31df932ea644b56a867acdc2dcce3f9
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2021 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abd Malek, Muhammad Nor Fazli ∗, Veerappan, Vithya, Ab Rahim, Mohd Hasbi, Maniam, Gaanty Pragas
Publikováno v:
In Physics and Chemistry of the Earth December 2020 120
Improvement of palm oil biodiesel filterability by treatment with reactivated spent bleaching earths
Publikováno v:
In Fuel 15 January 2020 260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.