Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"cold plasma treatment"'
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2023, Vol. 53, Issue 6, pp. 966-977.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-02-2023-0019
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100517- (2024)
The highly nutritious nature of chia seeds drives its increased utilization by the consumer and industries. This study is done to investigate the impact of atmospheric pressure cold plasma (ACP) based on air gas and dielectric barrier discharge (DBD)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25cc0ae47aa34c5ea6649ab7ec6cfb3a
Publikováno v:
Trees, Forests and People, Vol 18, Iss , Pp 100692- (2024)
Terminalia chebula, is a worldwide used ethnomedicinal plant. It is a rich source of hydrolyzable tannins such as chebulic acid, chebulagic acid, gallic acid, corrilagin and alkaloids which are extensively utilized in the development of non-toxic the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b07afbe5c369461889c1a59e6a6c0cfe
Autor:
Vaez Nemati, Jonas T. Guimarães
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100756- (2024)
The current study aimed to evaluate the effect of dielectric barrier discharge cold atmospheric plasma (DBD-CAP) on mozzarella cheese during 9 days of storage at 4 °C. The effect of DBD-CAP at 75 kV at three different treatment times (1, 3, and 5 mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccc3d6373f9d4ce0a09421f997a1abdf
Autor:
Nemati, Vaez a, ⁎, Guimarães, Jonas T. b
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2024 5
Autor:
Mollakhalili-meybodi, Neda a, b, Jamali, Narjes c, Sharifian, Mehdi d, Kiani, Mohammad c, Nematollahi, Amene e, ⁎
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 62, Iss 1, Pp 126-137 (2024)
In recent years, cold plasma treatment has emerged as a promising method to positively impact early seed growth. This study aimed to investigate the effects of cold plasma treatment on millet seeds with ambient air plasma discharge at pressures of 10
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94d07da16424a91ad017ea6457d5149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.