Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"cold fermentation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Background To evaluate the impact of cold fermentation time on bagel rolls, the key aroma-active compounds in the volatile fractions obtained from three different bagel rolls through solvent assisted flavor evaporation (SAFE) were sequential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac439665c8a8498eb9fdd1a02577cb3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Chemistry
BMC Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
BMC Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Background To evaluate the impact of cold fermentation time on bagel rolls, the key aroma-active compounds in the volatile fractions obtained from three different bagel rolls through solvent assisted flavor evaporation (SAFE) were sequentially charac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dr. R. N. Patil, Kajal Pustode, Sayali Narse, Shraddha Yeole, Manisha Kalsait, Pragati Dakhole
Worldwide, all the developing countries are facing the problem of solid waste management and India is one of them. The study focused on the early times, the disposal of these wastes did not pose a significant problem, because of small population and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8773fd7fbe8e41ab52a33a384a85cfc3
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Wine fermentation has not significantly changed since ancient times and the most traditional aspects are seen by the market as elements that uplift wine nuances and quality. In recent years, new trends have emerged from the sector in line with consum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::97a40581f46b5a24c3e120834059b6f1
http://hdl.handle.net/10261/166561
http://hdl.handle.net/10261/166561
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.