Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"coi test"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 45, Iss 1-2, Pp 26-41 (1994)
Relationships between 139 sensory attributes evaluated on 32 samples of virgin olive oil have been analysed by a statistical sensory wheel that guarantees the objectiveness and prediction of its conclusions concerning the best clusters of attributes:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cb270537aa34d97bb3d4eda3498d6e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aparicio López, Ramón, Alonso, María Victoria, Morales Millán, María Teresa, Calvente Pacheco, Juan José
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::034dd37c5f2d117f621311c54330ed85
https://idus.us.es/handle/11441/17710
https://idus.us.es/handle/11441/17710
Publikováno v:
The Open agriculture journal 6 (2012): 67–73. doi:10.2174/1874331501206010067
info:cnr-pdr/source/autori:Cantini C., Sani G., Gasperi F., Biasioli F., Aprea E./titolo:Expert Panel Assessment of 57 Monocultivar Olive Oils Produced from the Tuscan Germplasm/doi:10.2174%2F1874331501206010067/rivista:The Open agriculture journal/anno:2012/pagina_da:67/pagina_a:73/intervallo_pagine:67–73/volume:6
info:cnr-pdr/source/autori:Cantini C., Sani G., Gasperi F., Biasioli F., Aprea E./titolo:Expert Panel Assessment of 57 Monocultivar Olive Oils Produced from the Tuscan Germplasm/doi:10.2174%2F1874331501206010067/rivista:The Open agriculture journal/anno:2012/pagina_da:67/pagina_a:73/intervallo_pagine:67–73/volume:6
An expert's panel according to the official method of International Olive Oil Council analyzed the organoleptic profile of the oils produced during one single harvesting season from 57 cultivars of the Tuscan germoplasm. The oils were grouped in thre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d892eed103e70d8394a4940a16897337
http://benthamscience.com/open/openaccess.php?toasj/articles/V006/67TOASJ.htm
http://benthamscience.com/open/openaccess.php?toasj/articles/V006/67TOASJ.htm
Autor:
Skazina, Maria, Ponomartsev, Nikita, Maiorova, Mariia, Khaitov, Vadim, Marchenko, Julia, Lentsman, Natalia, Odintsova, Nelly, Strelkov, Petr
Publikováno v:
Molecular Ecology; Nov2023, Vol. 32 Issue 21, p5724-5741, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costello, Donald1 (AUTHOR) dcostell@usna.edu, Xu, Huan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Systems Engineering. May2023, Vol. 26 Issue 3, p271-278. 8p.
Autor:
Costello, Donald, Xu, Huan
Publikováno v:
Maritime Policy & Management; Oct2024, Vol. 51 Issue 7, p1497-1516, 20p
Autor:
Porter, Teresita M.1 (AUTHOR) terrimporter@gmail.com, Hajibabaei, Mehrdad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/29/2022, Vol. 17 Issue 9, p1-11. 11p.