Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"cohesive materials"'
Publikováno v:
Вестник Дагестанского государственного технического университета: Технические науки, Vol 40, Iss 1, Pp 98-107 (2016)
We consider the problems associated with the development of high-efficient binders. It was found that the mortars and concretes important indicator is the ratio of binding properties of cements with a so-called ”specific consumption of aggregates.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73f4ef762f8c4faea465aecaa48e7dbe
The flow behaviours of cohesive particles in the ring shear test were simulated and examined using discrete element method guided by a design of experiments methodology. A full factorial design was used as a screening design to reveal the effects of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::808960fcb79e65fb9ccd520162aca7ff
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/329887
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/329887
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advanced Powder Technology, 32(4)
The traditional design approach of grabs and other bulk handling equipment consists of manufacturing and testing physical prototypes. A novel design approach is to use a co-simulation of MultiBody Dynamics (MBD) and Discrete Element Method (DEM), in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doudies, Floriane, Arsène, Anne-Sophie, Famelart, Marie-Hélène, Lambrouin, Fabienne, Bouchoux, Antoine, Loginov, Maksym, Pignon, Frederic, Gésan-Guiziou, Geneviève
Publikováno v:
XX EuroFood Chem
XX EuroFood Chem, Jun 2019, Porto, Portugal
XX EuroFood Chem, Jun 2019, Porto, Portugal
Caseins are present in the milk in form of casein micelles – porous, deformable and compressible colloidal particles [1, 2]. Understanding of interactions between the casein micelles and properties of concentrated casein micelles dispersions (e.g.,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d38e58be6daf136c87ba7a1f3ae9243a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02165425
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02165425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.