Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"coffee yeast fermentation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ronnie Willaert
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 69, p 69 (2021)
This Special Issue is a continuation of the first, second, and third “Yeast Biotechnology” Special Issue series of the journal Fermentation (MDPI) [...]
Autor:
Dusit Athinuwat1, Anthikan Klomchit2, Kritsadaphon Phonwong3, Poramet Nachalaem4, Rarinthorn Thammakulkrajang5,6, Siraprapa Brooks2 siraprapa.bro@mfu.ac.th
Publikováno v:
Trends in Sciences. Oct2024, Vol. 21 Issue 10, p1-21. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Polanía Rivera, Anna María, López Silva, Jhennifer, Torres-Valenzuela, Laura, Plaza-Dorado, José Luis
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Dec2024, Vol. 16 Issue 23, p10763, 19p
Autor:
Louzada Pereira, Lucas1, Carvalho Guarçoni, Rogério2, Soares Cardoso, Wilton3, Côrrea Taques, Renato2, Rizzo Moreira, Taís4, da Silva, Samuel Ferreira4, Schwengber ten Caten, Carla1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 2/11/2018, p1-9. 9p.