Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"coffee sludge"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 3 (2023)
In recent years, interest in immunocorrectors of natural origin has increased significantly. Among them is a group of polysaccharides such as mannans. Mannans are polysaccharides composed of D-mannose residues as the main chain. They possess a number
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b744e77140384f8d9152d0455f5333af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials, Vol 13, Iss 3972, p 3972 (2020)
Materials
Volume 13
Issue 18
Materials
Volume 13
Issue 18
Coffee is one of the largest agricultural products
however, the majority of the produced coffee is discarded as waste sludge by beverage manufacturers. Herein, we report the use of graphitic porous carbon materials that have been derived from wa
however, the majority of the produced coffee is discarded as waste sludge by beverage manufacturers. Herein, we report the use of graphitic porous carbon materials that have been derived from wa
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agriculture, Kyushu University. 63(1):131-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Романчук, A. C., Romanchuk, A.
Досліджено обмінні процеси азотовмісних сполук у рідкому вмістимому рубця, молочну продуктивність і склад молока корів у літній період
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3109::58f8cc2277877daef2894a4ba6f1f22f
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8111
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Бурдо, O. Г.
Publikováno v:
Харчова наука та технологія; Том 8, № 4 (2014)
Пищевая наука и технология; Том 8, № 4 (2014)
Journal of Food Science and Technology; Том 8, № 4 (2014)
Пищевая наука и технология; Том 8, № 4 (2014)
Journal of Food Science and Technology; Том 8, № 4 (2014)
During production of instant coffee 1 ton of finished product accounts for 1,5…2,0 tons of coffee sludge. Up to 4 % of extractive substances, 7…12 % of coffee oil, 3…5 % of flavouring substances, 5…7 % of protein remain in sludge after extrac