Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"coffee oil"'
Autor:
Raquel C. Ribeiro, Maria Fernanda S. Mota, Rodrigo M. V. Silva, Diana C. Silva, Fabio J. M. Novaes, Valdir F. da Veiga, Humberto R. Bizzo, Ricardo S. S. Teixeira, Claudia M. Rezende
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2601 (2024)
Green and roasted coffee oils are products rich in bioactive compounds, such as linoleic acid and the diterpenes cafestol and kahweol, being a potential ingredient for food and cosmetic industries. An overview of oil extraction techniques most applie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93d264ddbcde4e14918962a549b897a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 11, Iss 1, Pp 48-59 (2022)
More than 20% of the coffee beans harvested are not traded because they do not pass the sorting. Coffee beans that do not pass the sorting are referred to as inferior green coffee beans (inferior coffee).. The purpose of this study was to determine t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09ddd250977d4c4692c11d86431416f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 7, p 1621 (2023)
Microalgae are mostly phototrophic microorganisms present worldwide, showcasing great adaptability to their environment. They are known for producing essential metabolites such as carotenoids, chlorophylls, sterols, lipids, and many more. This study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/397307e7e9dc470e966175d5f75fe1fd
Autor:
Wasin Pattaraprachyakul, Ruengwit Sawangkeaw, Somkiat Ngamprasertsith, Inthawoot Suppavorasatit
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2515 (2023)
Defective green coffee beans are typically discarded due to their negative impacts on coffee qualities compared to normal beans. However, there are some types of defective beans that can cause volatile aroma compounds after roasting similar to those
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afab7c307d60448d9245199d3ec86059
Autor:
Raimondas Kreivaitis, Milda Gumbytė, Artūras Kupčinskas, Jolanta Treinytė, Kiril Kazancev, Eglė Sendžikienė
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 10, p 6336 (2023)
Lubrication is the primary solution to reduce friction and wear. However, conventional lubricants cause pollution when not properly disposed of or due to accidental leaks. Therefore, environmentally friendly lubricating fluids are welcome in any appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb8d0138e4cb40e6b0cf55d774075c10
Autor:
Lucas D. Dias, Fernanda Mansano Carbinatto, Isabelle da Silveira Almeida, Kate C. Blanco, Franciane Marquele-Oliveira, Carla Carolina Munari, Vanderlei Salvador Bagnato
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 370 (2023)
The development of natural oil-based cosmetic and pharmaceutical products presents great scientific and commercial interest. Herein, we aimed to extract green coffee oil from Arabic coffee by a sustainable cold-pressing method. Furthermore, this work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8daf98951de04f029ff99e29ab1929ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.