Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"coffee hulls"'
Autor:
Samuel Menegatti Zoca, Chad J. Penn, Ciro Antonio Rosolem, Alexandre Ricardo Alves, Leontino Oliveira Neto, Maximila Miranda Martins
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture, Vol 3, Iss 4 (2024)
Introduction Total coffee production in the world in 2013 was 8.7 million Mg of coffee beans. Coffee must be processed after harvest to separate beans from the husk, and the post-harvest process can generate different types of residues. Knowing that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03bcd8f74313471087213cf820c95e1e
Autor:
Jaquellyne B.M.D. Silva, Mayara T.P. Paiva, Ana C.L. Pavanello, Janaina Mantovan, Suzana Mali
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100149- (2022)
The objectives of this study were to evaluate the composition and techno-functional properties of fiber-rich ingredients that were obtained from three agroindustrial residues (oat, soybean, and coffee hulls) through a one-step hydrothermal-chemical c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4dc2570c4e84dfab8cc30711fc992ec
Autor:
João P. S. Roseira, Rasmo Garcia, Tâmara C. da-Silveira, Cristina M. Veloso, Thiago C. da-Silva, Leandro D. da-Silva, Everton T. Ribeiro
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 1, Pp 51-62 (2020)
Background: Coffee hulls obtained from dry processing, have the potential to be used in ruminant diets. Objective: To evaluate the chemical composition and in situ degradability of dry matter (DM) and neutral detergent fiber (NDF) of coffee hulls tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01dfe74831234e12bd2e27d41c5a72f6
Autor:
Arnaldo Prata Neiva Júnior, José Cleto da Silva Filho, Igor Maximiliano Eustáquio V. Von Tiesenhausen, Gudesteu Porto Rocha, Edílson Rezende Cappelle, Cristóvão Colombo de Carvalho Couto Filho
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 31, Iss 3, Pp 871-875 (2007)
Com o objetivo de avaliar os teores de proteína bruta, extrato etéreo e a digestibilidade "in vitro" da matéria seca (DIVMS) da silagem de resíduo de maracujá em mistura com diferentes aditivos, em níveis crescentes de adição, foi conduzido e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cbcef4b95d84fa7a6170936d5884596
Autor:
Edésio Ribeiro Filho, Paulo César de Aguiar Paiva, Euclides Reuter de Oliveira, Adauto Ferreira Barcelos, Ana Luisa Aguiar de Castro, Juliana Santos
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 28, Iss 3, Pp 627-636 (2004)
Com o objetivo de avaliar a cinética da digestão ruminal pela técnica da degradabilidade in situ, da matéria seca (MS), proteína bruta (PB) e fibra em detergente neutro (FDN) de rações isoenergéticas e isoprotéicas, com 16% de PB e diferente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72fa4fe429ea440ab1855380dbf70edc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 29, Iss 1, Pp 253-260 (2000)
RESUMO - Trinta e seis cordeiros (18 machos inteiros e 18 fêmeas) de três diferentes grupos genéticos: 12 cordeiros cruzas Texel x Bergamácia (T x B), 12 cordeiros cruzas Texel x Santa Inês (T x S) e 12 cordeiros puros Santa Inês (SI) foram ali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32f75458b8f1441f91ef52ff81389ad5
Autor:
Everton Teixeira Ribeiro, Leandro D. da-Silva, João Paulo Santos Roseira, Rasmo Garcia, Tâmara C. da-Silveira, Thiago C. da-Silva, Cristina Mattos Veloso
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Volume: 34, Issue: 1, Pages: 51-62, Published: 14 JUN 2022
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 1, Pp 51-62 (2020)
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 1, Pp 51-62 (2020)
Background: Coffee hulls obtained from dry processing, have the potential to be used in ruminant diets. Objective: To evaluate the chemical composition and in situ degradability of dry matter (DM) and neutral detergent fiber (NDF) of coffee hulls tre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.