Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"coffee flower"'
Autor:
Kunyi Liu, Rui Su, Qi Wang, Xiaojing Shen, Bin Jiang, Liran Yang, Zelin Li, Jia Zheng, Pingping Li
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
To develop a unique flavor of rice wine, coffee flowers (by-products of the coffee industry) were added because of their biologically active compounds that are conducive to health, and the fermentation parameters were optimized. In addition, the dyna
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bed3c4435824c76ac60362db374a75c
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 18, Iss 1, p 53 (2022)
The use of the flowers (blossoms) of the coffee plant (genus Coffea) has been neglected over the years, as the focus has primarily been on the cost-efficient production of coffee beans. Because of societal changes and economic pressures, there is an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9007af8f944042699d85225b2508178b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dirk W. Lachenmeier, Steffen Schwarz, Jörg Rieke-Zapp, Ennio Cantergiani, Harshadrai Rawel, María Angeles Martín-Cabrejas, Maria Martuscelli, Vera Gottstein, Simone Angeloni
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 1, p 3 (2021)
The coffee plant Coffea spp. offers much more than the well-known drink made from the roasted coffee bean. During its cultivation and production, a wide variety of by-products are accrued, most of which are currently unused, thermally recycled, or us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f26f14d360a74c5486687e70dbd5e811
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
An Update on Sustainable Valorization of Coffee By-Products as Novel Foods within the European Union
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 37 (2021)
The coffee plant Coffea spp. offers much more than the well-known drink made from the roasted coffee bean. During its cultivation and production, a wide variety of by-products are accrued, most of which are currently unused, thermally recycled, or us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc2b348f2110412691f72b98ab284784
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 12, Iss 2, Pp 83-88 (2017)
The Objective of this research was to determine the best concentration of addition coffee flower honey to kefir based on total plate count, lactic acid bacteria, acidity, and pH value. The materials used in this research were honey kefir made from co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa4c1adf9f4b4383b295cf0b8317bb03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tizian Klingel, Jonathan I. Kremer, Vera Gottstein, Tabata Rajcic de Rezende, Steffen Schwarz, Dirk W. Lachenmeier
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 665 (2020)
The coffee plant Coffea spp. offers much more than the well-known drink made from the roasted coffee bean. During its cultivation and production, a wide variety of by-products are accrued, most of which are currently unused, thermally recycled, or us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a85e19f97a2a4af7a766d8b1f468cdc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.