Zobrazeno 1 - 10
of 1 176
pro vyhledávání: '"coefficient of drying"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kinda, Justin, Bourdot, Alexandra, Charpin, Laurent, Michel-Ponnelle, Sylvie, Adia, Jean-Luc, Thion, Romain, Legroux, Remi, Benboudjema, Farid
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 2 May 2022 330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Feb2020, Vol. 16 Issue 96, p53-64. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agritech, Vol 36, Iss 03, Pp 362-368 (2016)
In the cassava flour pneumatic drying process, mostly heat transfer occurred in convective mode. One of variables which could be used to evaluate the effectiveness of drying processperformance is heat transfer coefficient (h) during drying. The objec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58084fe4b9ed4b9dbdc49347dc5869f5
Publikováno v:
Heat Transfer Research. 53:79-97
Autor:
Rahman, Najmur, Kumar, Subodh
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 2006 47(15):2591-2601
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2006 61(22):7185-7198
Publikováno v:
Food Science and Technology. 16:53-64