Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"code 10"'
Autor:
EFSA Panel name on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Laurence Castle, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul J Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Peter Moldeus, Sabina Passamonti, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, Romualdo Benigni, Polly Boon, Claudia Bolognesi, Eugenia Cordelli, Kevin Chipman, Ullrika Sahlin, Maria Carfì, Carla Martino, Salvatore Multari, Vasantha Palaniappan, Alexandra Tard, Wim Mennes
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 11, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF) was requested to evaluate the safety of the smoke flavouring Primary Product Zesti Smoke Code 10 (SF‐002), for which a renewal application was submitted in accordance with Article 12(1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4dae2f8201c451e999fed7dbbdee634
Publikováno v:
Âderna Fìzika ta Energetika, Vol 22, Iss 4, Pp 400-408 (2021)
A review of the information system for nuclear material accounting and control at the level of the Belarusian regulatory body in the field of nuclear and radiation safety is presented. This system is developed in accordance with International Atomic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/551e9bdf8258451b8d277979baf61a3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 9, Iss 7, Pp n/a-n/a (2011)
Abstract The EFSA CEF Panel updated the safety assessment of the smoke flavouring Primary Product Zesti Smoke Code 10 based on evaluation of a new 90‐day dietary rat toxicity study. In 2009, the Panel concluded that the margins of safety (range: 5
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37bdd821f84b4696b5ca1e3a49432b35
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 7, Iss 4, Pp n/a-n/a (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/326a45a1832b41afb3b7b63b5ddfe46f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flavourings
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 9, Iss 7, Pp n/a-n/a (2011)
The EFSA CEF Panel updated the safety assessment of the smoke flavouring Primary Product Zesti Smoke Code 10 based on evaluation of a new 90‐day dietary rat toxicity study. In 2009, the Panel concluded that the margins of safety (range: 5–32) for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.