Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"cocoa varieties"'
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science, Vol 22, Iss 1, Pp 618-627 (2022)
Cocoa (Theobroma cacao L) is an understorey plant that is highly sensitive to drought, especially at the seedling stage. In Ghana, only 20% cocoa seedlings survive the dry spells within 24 months after transplanting. Potassium (K) is known to enhance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b80f6538bf74482a9bfd0491127f6f2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nelson Lima, Igor Magalhães da Veiga Moreira, Cledir Santos, Rosane Freitas Schwan, Leonardo de Figueiredo Vilela
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Cocoa beans from different geographical and genetic origins show distinct fermentation dynamics which result in different chocolate qualities. In order to understand the effects of genetic improvement of cocoa plants, in this work volatile compounds
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3f4115cf8000a1826877143d1116ae3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manu, Daniel Kojo
Publikováno v:
IndraStra Global.
xv, 109p.:ill.
Biochemical studies were carried out on ten cocoa types to find out their different levels of resistance to Cocoa Swollen Shoot Virus. The beans were inoculated via viruliferous nymphs of mealy bugs, and observed after planting fo
Biochemical studies were carried out on ten cocoa types to find out their different levels of resistance to Cocoa Swollen Shoot Virus. The beans were inoculated via viruliferous nymphs of mealy bugs, and observed after planting fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.