Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"cocoa theobroma-cacao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tạp chí Khoa học Đại học Đà Lạt, Vol 6, Iss 3, Pp 387-397 (2016)
Cocoa mucilage, a by-product of cocoa beans processing, constitutes 10% of total cocoa beans, with soluble solids up to 17.78oBx, pH of 3.43 – 3.5, rich in sugar, minerals, organic acids and phenolic compounds. The aim of this research is to fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fd2fa61fbed410a876a7aee67beafb5
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 15; e250111537334
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 15; e250111537334
Research, Society and Development; v. 11 n. 15; e250111537334
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 15; e250111537334
Research, Society and Development; v. 11 n. 15; e250111537334
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
O Cacau (Theobroma cacao), é uma cultura economicamente importante em vários países tropicais. No Brasil, a agroindústria do cacau ocupa lugar de expressão nas regiões norte e nordeste, que se destaca dentre aquelas utilizadas na produção de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::981e1508a166584ef67ef2d11b8ea4fa
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/37334
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/37334
Autor:
Viviana Ceccarelli, Wilbert Cruz Hilacondo, Sixto Imán Correa, Carlos Armando Rodriguez, Sphyros Lastra, Enrique Arévalo-Gardini, Evert Thomas, Diego Zavaleta, Tobias Fremout
Publikováno v:
Diversity and Distributions. 27:1462-1476
ispartof: DIVERSITY AND DISTRIBUTIONS vol:27 issue:8 pages:1462-1476 status: published
Autor:
Rodríguez-Velázquez, Nadia Denisse, Chávez-Ramírez, Belén, Gómez de la Cruz, Irene, Vásquez-Murrieta, María-Soledad, Estrada de los Santos, Paulina
RESUMEN Theobroma cacao L. es un árbol del bosque tropical, se clasifica dentro de la familia Malvaceae originario del sur de América. El árbol se conoce comúnmente como cacao mientras que el término cocoa se refiere a los productos preparados c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f91e1ad3ffd492fcb2df11193c6ab3a2
Autor:
Rodr��guez-Vel��zquez, Nadia Denisse, Ch��vez-Ram��rez, Bel��n, G��mez de la Cruz, Irene, V��squez-Murrieta, Mar��a-Soledad, Estrada de los Santos, Paulina
RESUMEN Theobroma cacao L. es un ��rbol del bosque tropical, se clasifica dentro de la familia Malvaceae originario del sur de Am��rica. El ��rbol se conoce com��nmente como cacao mientras que el t��rmino cocoa se refiere a los pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b20f8202996629aa472ae143c6da869c
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 1; e4211124740
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e4211124740
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e4211124740
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e4211124740
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e4211124740
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Cocoa (Theobroma cacao), is an economically important crop in several tropical countries. In Brazil, the cocoa agroindustry occupies a place of expression in the north and northeast regions, which stands out among those used in seed production, as th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::650259ce8cb5a8196e0d8cdc814d4c92
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/24740
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/24740
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.