Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"cocoa stearin"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 5, Pp 546-553 (2013)
The fractional crystallization behaviors of cocoa butter (CB) and enkabang fat (EF) in acetone were investigated. Melted samples of CB and EF were mixed separately with acetone in 1:2 a (w/v) ratio and partitioned into solid and liquid fractions unde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f28e6541f454da4afe97a275b907aef
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 5, Pp 546-553 (2013)
Grasas y Aceites; Vol. 64 No. 5 (2013); 546-553
Grasas y Aceites; Vol. 64 Núm. 5 (2013); 546-553
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 64 No. 5 (2013); 546-553
Grasas y Aceites; Vol. 64 Núm. 5 (2013); 546-553
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The fractional crystallization behaviors of cocoa butter (CB) and enkabang fat (EF) in acetone were investigated. Melted samples of CB and EF were mixed separately with acetone in 1:2 a (w/v) ratio and partitioned into solid and liquid fractions unde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.