Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"cocoa flavor"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 80-88 (2022)
The study aimed to evaluate the effect of enzymatic hydrolysis and high temperature on the flavor of cocoa. First, the effect of five proteases on free amino acids in enzymatic hydrolysate were investigated. Subsequently, headspace gas chromatography
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9de290eda4f42b088ded820f8103b9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 86, Iss 4 (2016)
At present, supplementation of food is of great interest because of increasing nutritional awareness among the consumers. Supplementation with bengal gram is one way to meet the needs of dietary fiber particularly in convenient foods. Hence, an attem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cbf6c27f2064320a6feff0812c0c7e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gustavo Luis Leonardo Scalone, Jürgen Voigt, Bruno De Meulenaer, Kathrin Textoris-Taube, Johannes Wöstemeyer, Norbert De Kimpe
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 123
Essential precursors of the cocoa-specific roasting-flavor notes were formed during proteolysis of the cocoa vicilin-class(7S) globulin by a mixture of cocoa aspartic protease and carboxypeptidase. These could be partially purified by ligand-exchange
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.