Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"cocoa fiber"'
Autor:
Patricia Ruiz-Iglesias, Malén Massot-Cladera, Maria J. Rodríguez-Lagunas, Àngels Franch, Mariona Camps-Bossacoma, Margarida Castell, Francisco J. Pérez-Cano
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundFollowing intensive sports events, a higher rate of upper respiratory tract infections and the appearance of gastrointestinal symptomatology have been reported. We aimed to evaluate the effect of a cocoa-enriched diet on the cecal microbiot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5942f3c7bf0c40baae268839c9d2cb93
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 10, p 1715 (2022)
In recent years, there has been an increase in consumer interest in functional foods enriched with health-promoting ingredients, which include dietary fiber. Therefore, the present study investigated the functional properties of fruit fiber preparati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80deb3288a4b4a5487b98c0db7ebe731
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Lecumberri, R. Mateos, S. Ramos, M. Alía, P. Rúperez, L. Goya, M. Izquierdo-Pulido, L. Bravo
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 21, Iss 5, Pp 622-628 (2006)
Objectives: The aim of this study was to characterize the physico-chemical properties of cocoa fibre (CF), to analyze its polyphenolic content and antioxidant capacity in vitro, and to investigate the effect of the administration of a polyphenolic ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ab8092dee8743b2bd9801ad9911b5b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lecumberri, Elena, Mateos, Raquel, Ramos, Sonia, Alía, Margarita, Rupérez Antón, Pilar, Goya, Luis, Izquierdo-Pulido, M., Bravo, Laura
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Objetivos: El objetivo de este trabajo era caracterizar la composición de la fibra de cacao, estudiar su contenido en polifenoles y capacidad antioxidante in vitro, e investigar el efecto de la administración de un extracto polifenólico de dicha f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::872c5f357a8506fccd1f3b506186e158
http://hdl.handle.net/10261/88439
http://hdl.handle.net/10261/88439
Publikováno v:
ResearcherID
Europe PubMed Central
Nutrición Hospitalaria v.21 n.5 2006
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Nutrición Hospitalaria, Volume: 21, Issue: 5, Pages: 622-628, Published: OCT 2006
Europe PubMed Central
Nutrición Hospitalaria v.21 n.5 2006
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Nutrición Hospitalaria, Volume: 21, Issue: 5, Pages: 622-628, Published: OCT 2006
[EN]: Objectives: The aim of this study was to characterize the physico-chemical properties of cocoa fibre (CF), to analyze its polyphenolic content and antioxidant capacity in vitro, and to investigate the effect of the administration of a polypheno
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.