Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"cocoa butter equivalent"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 10, Pp 90-96 (2024)
为制备性质与天然可可脂接近的类可可脂,以Lipozyme RM IM为催化剂,棕榈油中熔点分提产物和硬脂酸为原料,在无溶剂条件下进行酶法酯交换反应,并通过分子蒸馏和溶剂结晶纯化制备类可
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1ec4d850987405594320357ec7e4bee
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 4, Pp 52-58 (2024)
类可可脂(CBE)是一类重要的糖果用脂,可以经过物理复配或者酶法酯交换获得。近年来,微生物发酵法制备CBE成为新的研究热点,各种微生物产脂策略正在被应用,以提高CBE的产量,例如
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a57bfacf1e004222970d840904726325
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 33-38,45 (2023)
为了实现类可可脂在巧克力中更为高效的应用,降低其对产品品质的影响,综述了类可可脂原料油中低熔点甘油三酯的组成与熔化性质,概括了不同种类甘油三酯对巧克力霜变行为的作用特
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd6bb78fe7d7422ba190c8a7d5f4d949
Autor:
Muhammad Arif Darmawan, Muhammad Yusuf Arya Ramadhan, Catia Angli Curie, Muhammad Sahlan, Tania Surya Utami, Suraini Abd-Aziz, Patrick Cognet, Mohamed Kheireddine Aroua, Misri Gozan
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 780-791 (2022)
This study identified the quality, physicochemical properties, and oxidation stability of tengkawang butter (TB) from indigenous plants in various areas of Kalimantan, Indonesia. The fatty acid profile was dominated by palmitic acid, stearic acid, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48b5321711814863a58bd74c61c08514
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 8, Pp 96-103,114 (2023)
为促进高油酸花生油的高值化利用,在无溶剂体系中以高油酸花生油为原料,棕榈酸乙酯、硬脂酸乙酯为酰基供体,酶促酯交换合成类可可脂。以目标甘三酯1,3-二棕榈酸-2-油酸(POP)、1-棕
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a4335b68f94253addb1a5616afcfae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1744 (2023)
In this study, the physicochemical properties, composition, thermal properties, and crystal microstructure of fractionated bambangan kernel fat stearin and palm oil mid-fraction blends were investigated with respect to a potential cocoa butter equiva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32de0bc4b2fb46bd9bdb1fb11bd79194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mustapha El Hadri, Serge Bresson, Albane Lecuelle, Fatiha Bougrioua, Vincent Baeten, Van Hung Nguyen, Vincent Faivre, Matthieu Courty
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 13, p 6594 (2022)
Some studies found that the proportions of cocoa butter (CB), cocoa butter equivalent (CBE) and milk fatty acid (AMF) tend to influence the blooming delay when mixing them. The goal of our research is to determine the effects of the proportion of CB,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fdffa81340f4c528aa214a158242822