Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"coagulase positive Staphylococcus"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 825 (2024)
Training food handlers is essential to ensure food safety. However, the efficacy of training programs relying solely on theoretical information remains uncertain and often fails to induce significant changes in inadequate food practices. Training pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd3a06060b744c291f97d204166ab9a
Autor:
Magdalena Sulikowska, Agnieszka Marek, Łukasz Sebastian Jarosz, Ewelina Pyzik, Dagmara Stępień-Pyśniak, Tomasz Hauschild
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 2, p 295 (2024)
The aim of the study was to determine the occurrence and characteristics of coagulase-positive Staphylococcus strains in the carcasses of wild birds and aviary capercaillies in Southeastern Poland. In total, samples taken from 333 birds were examined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfc4d8391be9405c90febab426d76e3b
Autor:
Ifeoma Chinyere Ugwu, Patrick Chukwudi Nwankwo, Chidozie Clifford Ugwu, Emmanuel Chukwudi Okwor, Didacus Chukwuemeka Eze
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 44, Iss 1, Pp 250-255 (2022)
Staphylococcus species are the main cause of small ruminant’s intramammary infections. This study was carried out to determine the prevalence of subclinical mastitis associated with Staphylococcus in goat milk and their resistance to antibiotics i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f957ec9067544a6ac25c2f952252055
Autor:
Eaftekhar Ahmed Rana, Tridip Das, Avijit Dutta, Mizanur Rahman, Mohammad Bayazid Bostami, Nasima Akter, Himel Barua
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 13, Iss 7, Pp 1303-1310 (2020)
Background and Aim: Staphylococcus aureus is argued as one of the principal organisms responsible for mammary gland infection in lactating goats, causing both clinical and subclinical mastitis. Being highly zoonotic potential, pathogen emergence of m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a9c21603f4d40f1ad675ca5576f7258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Veterinary Medicine and Animal Health. 13:22-27
This study assessed the microbiological quality of meat from free rage-produced chicken processed in an informal slaughter facility. The total viable counts (TVC), total coliform counts, coagulase positive Staphylococcus aureus, Streptococcus species
Autor:
Zeinab Ahmed, Shimaa El Nagar
Publikováno v:
Assiut Veterinary Medical Journal. 67:22-31
One hundred fifty samples were read to eat chicken meaty collected from different restaurants in Luxor city to evaluate bacteriological quality RTE chicken meat. The mean values of APC, Coliform, Staphylococcus counts, Anaerobic count, Yeast count, M