Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"co-pigment"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100566- (2023)
Co-pigmentation of an anthocyanin-enriched fraction (AEF) of Pinotage wine with honeybush polyphenols (Cyclopia subternata extract and fractions enriched in specific polyphenols) was studied in model wine solutions. The hyperchromic effects and batho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aef75c927bc4d949edbff382f28d9a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamed Saberian, Vahid Pasban Noghabi
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 10, Iss 3, Pp 325-340 (2021)
One of the important challenges about using of the betalains is their low stability against light and heat. Therefore, the main goal of this research was to stabilize the extracted betalain from red beet against thermal treatments. To investigate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a69d10dfeec9409bbec1950f227ad91c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 4, p 726 (2021)
Choices of blue food colourants are extremely limited, with only two options in the USA, synthetic blue no. 1 and no. 2, and a third available in Europe, patent blue V. The food industry is investing heavily in finding naturally derived replacements,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b33f35ad60594300b9142b26890e4f0b
Publikováno v:
Plants
Plants, Vol 10, Iss 726, p 726 (2021)
Plants, Vol 10, Iss 726, p 726 (2021)
Choices of blue food colourants are extremely limited, with only two options in the USA, synthetic blue no. 1 and no. 2, and a third available in Europe, patent blue V. The food industry is investing heavily in finding naturally derived replacements,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.