Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"co-ingestion"'
Autor:
Thais Aparecida Santos Oliveira, Rayke Kerves Silva Dias, Lilian Rodrigues Rosa Souza, Márcia Andreia Mesquita Silva da Veiga
Publikováno v:
Environmental Advances, Vol 14, Iss , Pp 100450- (2023)
Mercury (Hg) is a toxic element that contaminates humans by consuming fish with high concentrations due to biomagnification in the food chain. This situation primarily impacts the riverside population in the Amazon region, as fish is their staple foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36c4683ba91541d1858b15e0042e7c3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabine Aboling
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 24, p 3795 (2023)
One of the possible roles of secondary plant metabolites, including toxins, is facilitating plant–animal communication. Lethal cases of pasture poisoning show that the message is not always successfully conveyed. As the focus of poisoning lies in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81871692473046dd8970c81884cf3602
Autor:
Ștefania-Adelina Milea, Nina-Nicoleta Lazăr, Ira-Adeline Simionov, Ștefan-Mihai Petrea, Mădălina Călmuc, Valentina Călmuc, Puiu-Lucian Georgescu, Cătălina Iticescu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100599- (2023)
Human mercury (Hg) exposure is mostly caused by eating fish. However, there are major differences between the measured and predicted mercury concentration on Hg bioavailability. This study investigated the effects of cooking (steaming, baking, frying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e396882a1edd493d8e451c2edfd7b3de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1595 (2020)
Although the fate of anthocyanins along digestion has been a matter of research over the last decade, their bioaccessibility so far has been mainly assessed for single administered fruits or vegetables, which is far from the real scenario where they
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02cdb483d66e40b18a9f4200808005be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blerina Shkembi, Thom Huppertz
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients 13 (2021) 12
Nutrients, Vol 13, Iss 4253, p 4253 (2021)
Nutrients, 13(12)
Nutrients 13 (2021) 12
Nutrients, Vol 13, Iss 4253, p 4253 (2021)
Nutrients, 13(12)
In this paper, we reviewed the role of dairy products in dietary zinc absorption. Dairy products can have a reasonable contribution for dietary zinc intake in Western diets, where dairy consumption is high. However, the co-ingestion of dairy products