Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"co-eating"'
Publikováno v:
Frontiers in Computer Science, Vol 4 (2022)
In recent years, online commensality, such as remote dining, has become a way to connect people in different places. In remote dining, people have drinks, snacks, or meals while chatting with each other via video calls and seek connectedness and belo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2202e5c7b07e4ded807d03a434254ec9
Autor:
Asaoka, Yumi, Mochimatsu, Yasuhiro
Publikováno v:
中村学園大学・中村学園大学短期大学部研究紀要 = Bulletin of Nakamura Gakuen University and Nakamura Gakuen University Junior College. 54:37-46
Publikováno v:
Cross-Cultural Design. Applications in Health, Learning, Communication, and Creativity. :338-348
Co-Eating, i.e., eating meals in the company of other people, has been widely recognized as good for both physical and mental health. However, the chances of co-eating have drastically decreased for families living separately and for older people liv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
法政大学大学院紀要. デザイン工学研究科編 = 法政大学大学院紀要. デザイン工学研究科編. 7:1-3
Travel needs is starting to change experience / study type tourism or community-based tourism. Japan's Hilly and Mountainous Areas is suitable space for these tourism. And these Area has distinctive environment, industry, history, and people. The pou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maezawa, Isuzu
Publikováno v:
鈴鹿大学短期大学部紀要. 36:11-21
女子短期大学生の共食頻度による食態度、食意識、食品群別摂取量の関係を検討することを目的とする。S大学短期大学部に在籍している1年生及び2年生を対象に、平成27年4~5月に行った
Publikováno v:
生活文化研究. 48:11-20
大阪府内の小学校3年生から6年生の368人を対象に食事を中心とした日常生活に関する質問紙調査を実施し、児童の家族コミュニケーションと心身の健康状態や学習態度との関連性を検討
Publikováno v:
大阪教育大学紀要 第II部門:社会科学・生活科学. 57(2):49-60
児童が楽しく食べるための背景を明らかにするために大阪府内の小学校3年生から6年生の368人を対象に食事を中心とした日常生活に関する質問紙調査を実施した。学年,学習意欲,三食楽し