Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"clytin"'
Autor:
Cécile Fourrage, Karl Swann, Jose Raul Gonzalez Garcia, Anthony K. Campbell, Evelyn Houliston
Publikováno v:
Open Biology, Vol 4, Iss 4 (2014)
Green fluorescent proteins (GFPs) and calcium-activated photoproteins of the aequorin/clytin family, now widely used as research tools, were originally isolated from the hydrozoan jellyfish Aequora victoria. It is known that bioluminescence resonance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf28e8cdaa0a471bbcfed5475e6f804c
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Taste receptors have been defined at the molecular level in the past decade, and cell-based assays have been developed using cultured cells heterologously expressing these receptors. The most popular approach to detecting the cellular response to a t
Autor:
Karl Swann, Evelyn Houliston, Cécile Fourrage, Jose Raul Gonzalez Garcia, Anthony K. Campbell
Publikováno v:
Open Biology
Open Biology, Royal Society, 2014, 4 (4), pp.130206. ⟨10.1098/rsob.130206⟩
Open Biology, 2014, 4 (4), pp.130206. ⟨10.1098/rsob.130206⟩
Open Biology, Vol 4, Iss 4 (2014)
Open Biology, Royal Society, 2014, 4 (4), pp.130206. ⟨10.1098/rsob.130206⟩
Open Biology, 2014, 4 (4), pp.130206. ⟨10.1098/rsob.130206⟩
Open Biology, Vol 4, Iss 4 (2014)
Green fluorescent proteins (GFPs) and calcium-activated photoproteins of the aequorin/clytin family, now widely used as research tools, were originally isolated from the hydrozoan jellyfish Aequora victoria . It is known that bioluminescence resonanc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::179dba8b717ec82caf717aa48590c74d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FEBS Letters. (3):301-305
The primary structure of mitrocomin consists of 190 amino acid residues, with three Ca2+-binding sites and a tyrosine residue at the C-terminus. Mitrocomin shows an amino acid sequence homology of 67.9% and 60.7% when compared with aequorin and clyti