Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"clostridium saccharoperbutylacetonicum n1-4"'
Autor:
Rizki Fitria Darmayanti, Maktum Muharja, Bramantyo Airlangga, Arief Widjaja, Ara Nugrahayu Nalawati
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 15, Iss 4, Pp 890-902 (2024)
This study compared free and immobilized cells with palm oil and hexanol as an extractant in a large volume ratio of extractant to the broth. Fermentation was conducted using TYA (Tryptone-Yeast-Acetate) media, glucose as the substrate and the pal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b391f4d7eef84cb3ae4f860e210434f9
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 24, Iss 1, Pp 025-040 (2023)
Repeated-batch fermentation experiments were carried out to determine the best switching time, stability, and consistency of the process for enhanced biohydrogen production from Rice-bran. After the initial batch process, one repeated Cycle was made
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9877809a073c4cde87cd3a7ae6952045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hafiza Shukor, Najeeb Kaid Nasser Al-Shorgani, Peyman Abdeshahian, Aidil Abdul Hamid, Nurina Anuar, Norliza Abd. Rahman, Mohd Hafez Bin Mohd Isa, Mohd Sahaid Kalil
Publikováno v:
BioResources, Vol 9, Iss 3, Pp 5325-5338 (2014)
Palm kernel cake (PKC), a by-product of palm oil industry, contains glucose and mannose as hexose sugars. This study was performed to determine the feasibility of using PKC as a lignocellulosic substrate for biobutanol production by Clostridium sacch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6c4e4e91e98407bab653f70eb5b5529
Autor:
HANIES AMBARSARI, KENJI SONOMOTO
Publikováno v:
Microbiology Indonesia, Vol 7, Iss 3 (2013)
In the effort of developing bioenergy source materials, a laboratorium study was performed to investigate the effects of substrate types and concentrations on the production of acetone-butanol-ethanol (ABE) from various substrates by Clostridium sacc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a378e6490ca4174a98504b34f32b58f
Publikováno v:
Revista Facultad de Ingeniería Universidad de Antioquia, Iss 58 (2013)
The conditions and characteristics of biobutanol production in ABE fermentation were studied. A cell growth kinetic model structured according to the proposed metabolic pathway Embden-Meyerhof-Parnas (EMP) pathway for the Clostridium Saccharoperbutyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6b43826d0cf4d52956001d22721b5bf
Publikováno v:
Microbiology Indonesia, Vol 6, Iss 4 (2013)
Batch studies were performed to investigate the performance of Clostridium saccharoperbutylacetonicum N1-4 (ATCC 13564) in acetone-butanol-ethanol (ABE) fermentation as affected by iron and initial pH in defined TYA (Tryptone-Yeast extract-Acetate) m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4339d10b4f714a18b3b62d1a140bb26e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.