Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"cleaved RAGE (cRAGE)"'
Autor:
Paolo Molinari, Lara Caldiroli, Elena Dozio, Roberta Rigolini, Paola Giubbilini, Francesca Maria Ida Carminati, Giuseppe Castellano, Massimiliano M. Corsi Romanelli, Simone Vettoretti
Publikováno v:
Cells, Vol 12, Iss 3, p 438 (2023)
Background: Chronic kidney disease (CKD) is characterized by an overproduction and accumulation of advanced glycation end products (AGEs). Because AGEs may play a role in the development of malnutrition and sarcopenia, two essential components of fra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81fed6c57d844d97a187a8e07b978843
Autor:
Lara Caldiroli, Paolo Molinari, Elena Dozio, Roberta Rigolini, Paola Giubbilini, Massimiliano M. Corsi Romanelli, Giuseppe Castellano, Simone Vettoretti
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 7, p 1253 (2022)
Background: in patients with chronic kidney disease (CKD), the inflammatory and pro-oxidant milieu may contribute to malnutrition development. In this study, we investigated the relationship between inflammation, advanced glycation end-products (AGEs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f881b3f73b9e4d01b2a8a7feaf4e05f8
Autor:
Paolo Molinari, Lara Caldiroli, Elena Dozio, Roberta Rigolini, Paola Giubbilini, Massimiliano M. Corsi Romanelli, Giuseppe Castellano, Simone Vettoretti
Publikováno v:
Biomedicines, Vol 10, Iss 7, p 1489 (2022)
Background: In patients with chronic kidney disease (CKD), there is an overproduction and accumulation of advanced glycation end-products (AGEs). Since AGEs may have detrimental effects on muscular trophism and performance, we evaluated whether they
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c8b0bdfd8f64e4599be9dbc88996ed4
Autor:
Paolo Molinari, Lara Caldiroli, Elena Dozio, Roberta Rigolini, Paola Giubbilini, Massimiliano M. Corsi Romanelli, Piergiorgio Messa, Simone Vettoretti
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 12, p 1994 (2021)
Patients with chronic kidney disease (CKD) are affected by enhanced oxidative stress and chronic inflammation, and these factors may contribute to increase advanced glycation end-products (AGEs). In this study we quantified AGEs and soluble receptors
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25a7c2a6f4a5469faee2a608ff22aef6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.