Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"classical enterotoxins"'
Autor:
Mohamad Javad Forouzani‐Moghaddam, Sina Habibi, Ahmad Hosseini‐Safa, Khadijeh Khanaliha, Roya Mokarinejad, Fatemeh Akhoundzadeh, Mojgan Oshaghi
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 10, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Introduction Raw milk is a nutrient‐rich food, but it may harbour harmful bacteria, such as enterotoxigenic Staphylococcus aureus (S. aureus), which can cause staphylococcal food poisoning. Antibiotic resistance of S. aureus in raw milk ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25308482043d4a7684bf9cd592a82ee7
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 40, Iss 1, Pp 1-6 (2021)
Abstract Background Staphylococcus aureus is recognized as an important cause of food poisoning related to the consumption of raw, undercooked, or mishandled foods worldwide. Methods A total of 90 individual meat samples and 200 clinical specimens we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be7f0c76c5354207aac47efebc4c6d58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 40, Iss 1, Pp 1-6 (2021)
Journal of Health, Population, and Nutrition
Journal of Health, Population, and Nutrition
Background Staphylococcus aureus is recognized as an important cause of food poisoning related to the consumption of raw, undercooked, or mishandled foods worldwide. Methods A total of 90 individual meat samples and 200 clinical specimens were collec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.