Zobrazeno 1 - 10
of 2 168
pro vyhledávání: '"citrus aroma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dos Santos MMO; Department of Exact Sciences and Natural, State University of Southwest Bahia, Itapetinga, 45700-000 Brazil., de Menezes LHS; Department of Exact Sciences and Natural, State University of Southwest Bahia, Itapetinga, 45700-000 Brazil., do Espirito Santo EL; Department of Exact Sciences and Natural, State University of Southwest Bahia, Itapetinga, 45700-000 Brazil., de Carvalho MS; Department of Exact Sciences and Technology, State University of Santa Cruz, Ilhéus, 45654-370 Brazil., Gonçalves MS; Department of Exact Sciences and Natural, State University of Southwest Bahia, Itapetinga, 45700-000 Brazil., de Carvalho Tavares IM; Department of Exact Sciences and Natural, State University of Southwest Bahia, Itapetinga, 45700-000 Brazil., Mendes AA; Institute of Chemistry, Federal University of Alfenas, Alfenas, 37130-001 Brazil., Ruiz HA; Biorefinery Group, Food Research Department, School of Chemistry, Autonomous University of Coahuila, 25280 Saltillo, COAH Mexico., Salay LC; Department of Exact Sciences and Technology, State University of Santa Cruz, Ilhéus, 45654-370 Brazil., Franco M; Department of Exact Sciences and Technology, State University of Santa Cruz, Ilhéus, 45654-370 Brazil., de Oliveira JR; Department of Exact Sciences and Technology, State University of Santa Cruz, Ilhéus, 45654-370 Brazil.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2022 Nov 30; Vol. 32 (5), pp. 689-696. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 30 (Print Publication: 2023).
Autor:
Marta Maria Oliveira dos Santos, Luiz Henrique Sales de Menezes, Eliézer Luz do Espirito Santo, Marise Silva de Carvalho, Márcia Soares Gonçalves, Iasnaia Maria de Carvalho Tavares, Adriano Aguiar Mendes, Héctor A. Ruiz, Luiz Carlos Salay, Marcelo Franco, Julieta Rangel de Oliveira
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 32:689-696
Autor:
Sung-Hee Choi, Dong-Hwan Yang
Publikováno v:
The Korean Tea Society. 25:76-82
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 69, Iss 6, Pp 831-838 (2023)
The aim of the study is to evaluate the intensity and character of the beer aroma in selected hop varieties. In 2022 and 2023, new Czech Flavour hop varieties of Ceres, Pluto, and Saturn were registered. Ceres exhibits a mild citrusy and fruity hop a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ab3a88fc6054608902cc41eb0719307
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 12:65-72
Summary A freeze drying method is proposed for production of citrus aroma powders to be used as natural flavour ingredient in soft drink dry mixes. Approximately 75% of the initial aroma volatiles was retained in the optimal maltodextrin sucrose carr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.