Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"citramalic acid"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1556 (2023)
Optically active citramalic acid (CMA) is naturally present as an acidic taste component in fruits, such as apples. The absolute configuration of CMA in such fruits was investigated by high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac7ed9ee39eb425094da927e41098ceb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 249-256 (2020)
Citramalic acid can reduce facial skin wrinkle of people and gives a promising usage in the fields of medicine and cosmetics, however, it has been detected in limited plants and the content were much low so far. Therefore, it is necessary to discover
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccd063d8d1424a6faee35c29d57c0014
Autor:
Jiaxuan Chen, Yuanju Yuan, Fangfang Xie, Zhike Zhang, Jianye Chen, Rong Zhang, Jietang Zhao, Guibing Hu, Yonghua Qin
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 2, p 167 (2022)
Pitayas are rich in organic acids, especially citramalic acid, which is significantly higher than the plants. However, the mechanism of citramalic acid biosynthesis remains to be fully elucidated. In this study, organic acid compositions and contents
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29c17791e0214913919a938a09616788
Autor:
Joseph Webb, Vicki Springthorpe, Luca Rossoni, David-Paul Minde, Swen Langer, Heather Walker, Amias Alstrom-Moore, Tony Larson, Kathryn Lilley, Graham Eastham, Gill Stephens, Gavin H. Thomas, David J. Kelly, Jeffrey Green
Publikováno v:
mSystems, Vol 4, Iss 4 (2019)
ABSTRACT Productivity of bacterial cell factories is frequently compromised by stresses imposed by recombinant protein synthesis and carbon-to-product conversion, but little is known about these bioprocesses at a systems level. Production of the unna
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/355e4e0f72ff444ba1219d6689b43338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 249-256 (2020)
Citramalic acid can reduce facial skin wrinkle of people and gives a promising usage in the fields of medicine and cosmetics, however, it has been detected in limited plants and the content were much low so far. Therefore, it is necessary to discover
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.