Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"cis-vaccenic"'
Autor:
Hilary S. Green, Selina C. Wang
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100107- (2022)
Efforts to ensure avocado oil purity have been made and standards are currently being developed, however, challenges still exist with differentiating avocado oil from high oleic seed oils, such as sunflower and safflower oils. Cis-vaccenic acid or C1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0552493537724d3faca86ac4a7d31ffa
Autor:
Qian Zhang, Ling-Yun Lai, Yuan-Yuan Cai, Ma-Jie Wang, Gaoxiang Ma, Lian-Wen Qi, Jun Xue, Feng-Qing Huang
Publikováno v:
Frontiers in Medicine, Vol 8 (2021)
Henoch-Schonlein purpura nephritis (HSPN) is a common glomerulonephritis secondary to Henoch-Schonlein purpura (HSP) that affects systemic metabolism. Currently, there is a rarity of biomarkers to predict the progression of HSPN. This work sought to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a24f9f2f58824446b63df668920ef6e6
Autor:
Gabriele Voltareli da Silva, Camila Delveaux Araujo Batalha, Joslaine Noely dos Santos Gonçalves Cyrillo, Roberta Carrilho Canesin, Robson Sfaciotti Barducci, Sarah Figueiredo Martins Bonilha
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-04-28T19:48:44Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2022-03-01 Context: The beef market faces an increasing demand for an environmentally friendly production system with high-quality final products. The u
Autor:
Archimede Rotondo, Giovanna Loredana La Torre, Giacomo Dugo, Nicola Cicero, Antonello Santini, Andrea Salvo
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 384 (2020)
(1) Background: Extra-virgin olive oil (EVOO) is a precious and universally studied food matrix. Recently, the quantitative chemical composition was investigated by an innovative processing method for the nuclear magnetic resonance (NMR) experiments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b284697584242df84d95368928bc83b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RESEARCH JOURNAL OF PHARMACY AND TECHNOLOGY. 14:1400-1404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 14, Iss 6, Pp 11795-11815 (2013)
The photooxidation of cellular monounsaturated fatty acids was investigated in senescent phytoplanktonic cells (Emiliania huxleyi) and in their attached bacteria under laboratory controlled conditions. Our results indicated that UV-visible irradiatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70bd2c39ab6740ae81cb7f433d857c6c
Autor:
Sasmita Tripathy, Donald B. Jump
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 54, Iss 1, Pp 71-84 (2013)
Elevated hepatic expression of fatty acid elongase-5 (Elovl5) induces FoxO1 phosphorylation, lowers FoxO1 nuclear content, and suppresses expression of genes involved in gluconeogenesis (GNG). In this report, we define the molecular and metabolic bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb35ed798ce745328c0e99d1b05e5db0