Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"chokeberry juice"'
Autor:
Bontsidis, Christos a, Mantzourani, Ioanna a, Terpou, Antonia b, Mallouchos, Athanasios c, Alexopoulos, Athanasios a, Plessas, Stavros a, ⁎
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology June 2024 58
Autor:
Ewa Olechno, Anna Puścion-Jakubik, Katarzyna Socha, Caterina Pipino, Małgorzata Elżbieta Zujko
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 699 (2024)
Because of its high antioxidant activity, chokeberry can be used both in the prevention and treatment of various metabolic disorders. In this study, for the first time, the synergistic effects of chokeberry juice and chokeberry fiber on selected meta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92941f71b29e46dd9c8a108db64a7f99
Autor:
Nevena Vidović, Ana Pantović, Vuk Stevanović, Ivana Šarac, Kristina Robal, Stevan Stevanović, Maria Glibetic
Publikováno v:
Exercise and Quality of Life, Vol 14, Iss 2, Pp 31-39 (2022)
The present study examined the effects of aerobic training alone or combined with chokeberry juice on membrane lipid status and activities of antioxidant enzymes in non-athlete women. Participants were randomly assigned into the training group perfor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0e44d0255a54ac28f346d37bad7e6a8
Autor:
Nemetz, Nicole Jasmin, Winter, Anne Ruth, Hensen, Jan-Peter, Schieber, Andreas, Weber, Fabian ∗
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100518- (2023)
Sustainable processes accompanied by high extraction yields and minimized amounts of by-products are a major goal of current fruit juice production. Controlled degradation of cell wall polysaccharides, in particular pectin, may contribute to reduced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab2a8dd114fd424d8b0a0868fe38d6bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT January 2021 136 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT June 2018 92:347-360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.