Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"chocolate pralines"'
Autor:
Mića A. Mladenović, Vladimir S. Popov, Aneta S. Georgijev, Jovanka G. Laličić-Petronijević, Jovanka V. Popov-Raljić
Publikováno v:
Sensors, Vol 10, Iss 9, Pp 7913-7933 (2010)
In this study, pralines manufactured by hand were evaluated sensorially. These pralines were obtained from dark chocolate containing 60% cocoa components, filled with Apis mellifera carnica Poll drone larvae, blossom honey and a blossom honey/pollen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/377f06f24d254f4089aa804a8bc86134
Autor:
Šeremet, Danijela, Mandura, Ana, Cazalens, Evan, Natucci Pasquino, Marion, Vojvodić Cebin, Aleksandra, Komes, Draženka
Due to abundant number of different chocolate products on market, the need has arisen for development of attractive chocolate products with functional properties. Therefore, in the present study, a total of five innovative formulations of chocolate p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ce8ece97b1cd9304e0552eada1e0450a
https://www.bib.irb.hr/1144406
https://www.bib.irb.hr/1144406
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 43
Fresh and half-dried fruits of lychee (Litchi Chinensis) and longan (Dimocarpus longan) were processed by air drying and implemented in diverse forms as fillings in order to produce chocolate pralines. Both dried fruits and chocolate pralines were ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.