Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"chocolate formulation"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1310-1323 (2020)
The effect of ingredients on the sensory acceptability of milk chocolate containing okra pectin as emulsifier was investigated and optimized. A four-component constrained mixture design (Simplex lattice) was used for the recipe formulations using Min
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21195e6304b7424884370882efca7ae6
Autor:
Maria S. Synaridou, Eleftherios G. Andriotis, Constantinos K. Zacharis, Dimitrios G. Fatouros, Catherine K. Markopoulou
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 12, Iss 4, p 354 (2020)
Undesirable taste has always been a key issue for oral dosage forms. The aim of the present study was to co-formulate dexamethasone sodium phosphate (DSP), in common pediatric oral forms, using sweet preserves and/or different types of chocolate as e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6daccfad046246d8a2b375a4bb6e7362
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1310-1323 (2020)
The effect of ingredients on the sensory acceptability of milk chocolate containing okra pectin as emulsifier was investigated and optimized. A four-component constrained mixture design (Simplex lattice) was used for the recipe formulations using Min
Autor:
Catherine K. Markopoulou, Eleftherios G. Andriotis, Dimitrios G. Fatouros, Constantinos K. Zacharis, Maria S. Synaridou
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 12, Iss 354, p 354 (2020)
Pharmaceutics
Volume 12
Issue 4
Pharmaceutics
Volume 12
Issue 4
Undesirable taste has always been a key issue for oral dosage forms. The aim of the present study was to co-formulate dexamethasone sodium phosphate (DSP), in common pediatric oral forms, using sweet preserves and/or different types of chocolate as e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.