Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"cho kwang-keun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Comparison of Physicochemical Pork Quality of Berkshires Supplemented with Rubus coreanus By-product
Autor:
Yang Soo Moon, Nam Ki Chang, Hwa Chun Park, cho kwang-keun, Ji-Young Park, Jong Hyun Jung, Chung Yi Hyung
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Life Science. 54:81-90
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Life Science. 54:1-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Da Yoon, Kim, Sung Hak, Kim, Jeong A, Kim, In Sung, Moon, Yang Soo, Lee, Sang Suk, Park, Hwa Chun, Jung, Jong Hyun, Chung, Yi Hyung, Shin, Dae Keun, Nam, Ki Chang, Choi, In Soon, Cho, Kwang Keun
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Objective Although the efficacy of Rubus coreanus (RC) byproducts as a feed additive has been recognized, its effects on intestinal microorganisms and the immune system are still unknown. Methods Six-week-old male rats were treated with 0.5% RC (T1),
Autor:
Cho, Sung Gook, Sihn, Choong-Ryoul, Yoo, Soon Ji, Cho, Kwang Keun, Lee, Hong-gu, Choi, Yun-Jaie, Kim, Sang Hoon
Publikováno v:
In Cancer Letters 2006 241(1):110-117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.