Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"chlorophyll-degrading enzymes"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 184-203 (2023)
The effect of treatment with 5 g/L chitosan (CTS), 100 μmol/L melatonin (MT) and their combination on the storage quality and chlorophyll metabolism of fresh-cut broccoli (Brassica oleracea L. var. italica Planch.) during storage at (15 ± 1) ℃ an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2bedb43c26f4eee89385d3012865b17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samak KAEWSUKSAENG
Publikováno v:
Walailak Journal of Science and Technology, Vol 8, Iss 1 (2011)
One of the symptoms of senescence in harvested horticultural crops is the loss of greenness that comes with the degradation of chlorophyll. With senescence, the chlorophyll-degrading enzyme activities such as chlorophyllase, Mg-dechelatase or Mg-dech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/924920f2c77f40089cfd311b0f7b82eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dissanayake, Prasajith K.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture. 88(11):1981-1986
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of heat treatment on chlorophyll degrading enzymes in stored broccoli (Brassica oleracea L.)
Autor:
Funamoto, Yoshio, Shigenaga, Tetsuya
Publikováno v:
Postharvest biology and technology. 24(2):163-170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development of colour of broccoli heads as affected by controlled atmosphere storage and temperature
Autor:
Schouten, R.E., Zhang, X., Verkerk, R., Verschoor, J.A., Otma, E.C., Tijskens, L.M.M., van Kooten, O.
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology, 51(1), 27-35
Postharvest Biology and Technology 51 (2009) 1
Postharvest Biology and Technology 51 (2009) 1
Colour is one of the most important quality attributes of broccoli. Yellowing due to senescence of broccoli florets is the main external quality problem. Controlled atmosphere (CA) storage is a very effective method to maintain broccoli quality. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9e20074ac10b31b0059d3b838e637192
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-colour-of-broccoli-heads-as-affected-by-controlled
https://research.wur.nl/en/publications/development-of-colour-of-broccoli-heads-as-affected-by-controlled